Elefantfötter.


Hej mina fina! På bilden ser ni ett av förra årets bästa köp, mina älskade Moonboots. De har verkligen räddat mig denna vintern! Annars då? Ja, mitt liv är hyfsat enformigt just nu; skola, träna, plugga och slutligen sova, Gud vad jag sover mycket nu för tiden, så himla skönt! 

Jag kom btw hem från ett Funk Arobic pass vid sju och har precis ätit kvällsmat, men nu kallar duschen, tjingelling! 

Word

 
- Min inställning till året och denna vita torsdag -

29 Januari

 




Nanna x3
- Mössa = räddare i nöden när man behöver tvätta håret -
Ovanligt härlig onsdag! Skolan för dagen är gjord, nu återstår bara skrivning av en tyskauppsats (ångest till MAX). Gick och handlade mat inför kvällen för idag är det min tur att fixa middag, såklart blir det kycklingsallad, en av mina absoluta favoriträtter! Om någon timme ska jag träna vilket jag längtar till hehe, morfinkicken man får är helt oslagbar ;) Aja kyssar sålänge babes!

Hunkdory levererar, igen.

 
 
Dessa två är förmodligen mina favoritlooks i kollektionen, gillar de dova beiga tonerna.
 
 
Man ser det inte så väl, men byxorna är kritstrecksrandiga, något jag absolut skulle vilja ha på ett par brallor i min garderob i höst.
 
 
Gillar de svarta, spetsiga pumpsen.
 
 
Klänningen på vänstra bilden är lite för underbar, ja tack säger vi till den. Lika så till den mönstrade klänningen till höger.
 
 
Byxdressen till höger, inga kommentarer.
 
 
Som ni märker så var Hunkydorykollektionen som visades igår, helt i min smak.
 

Te och halvdag.


Hej mina fina! Idag är det en nöjd och glad brud som tittar in här. Anledningen är enkel, jag hade nämligen bara två lektioner i skolan varav vi såg på en dokumentär på den första. De andra två lektionerna som vi skulle haft efter lunch fick vi hemarbete på så man fick traska hem om man ville, och jag menar Dah? hehe. Nu har jag precis skrivit en stund på min engelska som ska in ikväll, är nästan klar vilket känns otroligt skönt. Nu myser jag istället med te och lite mys framför tvn. Vid halv fem ska jag sticka till gymmet och vid halv sex ansluter mamma så ska vi gå på ett Body Pump -pass, ska bli najs att svettas lite!
Kram sålänge!

This is the world we live in...



Hur mys?


Hur mysig är inte denna bilden, riktigt vintrig. Måste dock medge att jag är börjar bli lite trött på kylan, man håller ju på att dö varje gång man går ut. Sitter (okej ligger i min säng) och skriver det sista på min uppsats som aldrig känns klar.. Varvar dock skrivandet med PPL hehe, kanske är därför jag aldrig blir klar med min uppsats. Nä nu ska jag fortsätta innan bion, puss!

Directed by Purplehabits...

Fredag: Inlämning, häng hos Matilda till kl tre då jag traskade mina tio meter hem
Lördag: Sov till nio då hela familjen käkade mysfrukost, fortfarande trött vilket resulterade i att jag sov fråh halv tolv till fyra haha, vid fem var det dax för partaj igen.
Söndag: En stor uppsats ska in (har way too much left..), biobys och restaurangbesök ikväll.
 

Will Heard & Cara Delevingne

 

Jag är hemskt ledsen för min lysande frånvaro, men har varken haft tid eller lust att blogga den senaste veckan, så blir det ibland helt enkelt. Men jag kan snabbt och enkelt uppdatera med vad jag har gjort genom tre ord; Plugg, träning och sömn. Har sovit så himla mycket, försov mig till och med iorse, var har Nanna tagit vägen egentligen?! Jag har tränat väldigt mycket, spinning, zumba, step, body pump och gym, phu blir svettig bara jag tänker på det. Och tillslut plugg, gud denna terminen har varit hardcore på läxfronten redan från start, inte ens helgerna är fria..
 
Ikväll ska jag träffa mina fina vänner, först middag hos Matilda med en liten del av gänget innan resterande del kommer lite senare för övernattning och annat skoj! Perfekt fredag om man får säga det själv. 
 
För att gunga in fredagen på bästa sätt rekomenderar jag er att lyssna på den övermysiga låten ovan.
Pöss!
 
 
 
 

Saknar.

 
- Idag saknar jag min piercing i örat -
- Idag saknar jag försommaren då bilden togs -
- Idag saknar jag mitt gamla hus i lille Hjärup -
- Idag är det onsdagen den 22 januari -
- Idag är en saknedag -

Sick?

 
(VARNING FÖR DEPPINLÄGG!)
 
Somnade kl halv tio igår efter att ha tränat, och vaknar upp kl två på natten av att jag knappt kan andas av min förkylning. Kände att något va påväg igår eftermiddag men orkade inte bli sjuk, men när det slutade med att jag inte kunde somna förän kl halv sex på morgonen av huvudvärk och att jag behövde snyta mig hela tiden, insåg jag att jag nog har blivit lite sjuk. Vaknade nu och tror att jag ska somna om för det har verkligen inte blivit bättre, dock tur att jag inte missar alls mycket idageftersom jag bara går mellan 10 och 13. Puss

Gissa vad vi gjorde igår?!

 
-AAAAAAA-



Latest from my Tumblr

 
- www.goimrad.tumblr.com -
 

Vad händer?

 
Dagens planer: Jag kom till vårt hus i Höllviken igår och ska vara här även idag. Vi har inte mycket inplanerat för dagen  förrutom en promenad längs havet. Jobbig söndag jag vet;)
Dagens bok: En lagomintressant bok som vi måste läsa på svenskan.
Dagens tidning: Fick en ny Elle på posten för någon dag sedan som jag tog med hit occh tänkte plöja.
Dagens kläder: Idag kör jag fashion all the way, löpartights, tofflor och tjocketröja.
Dagens frukost: Havregrynsgröt.
Dagens mysigaste: Att ligga och vakta till ljudet av regn.
Dagens humör: Dagen har just börjat, och än så länge är jag glad. 
Dagens längtan: Prag om en knappt månad (!)
Dagens ångest: Att det är söndag vilket innebär att det är måndag imorgon, vilket innebär skola, känner mig inte riktigt sugen om man säger så..
Dagens podcast: Alex och Sigges.

1234, du är en partymyra.

 
 
Första bilden är från en välbehövlig kaffebreak igår när mitt kaffe blev totaldissat, fick inget hjärta, och min dag fortsatte med samma otur.. Andra bilden är från matten imorse. Här ser ni förresten mitt nya Marlene Birgerpenskrin som jag fick i julklapp av Richard, älskart'! 
 
Idag slutade vi redan halv ett pga inställda lektioner, sweet! Vid fyra slutar mamma och då ska vi gå och handla en grej som jag har sparat till och har velat ha jättelänge, åhh! Sen ska vi dra till gymmet en stund;) Happy Friday folks. 
 
 

W-Wednesday

 
Denna onsdag har varit sjukt oproduktiv måste jag säga.. Trots att jag hade sovmorgon OCH slutade tidigt kändes dagen extremt lång och jobbig. När jag kom hem vid halv tre såg jag på filmen The Buttler, jättebra verkligen,helt klart ett tips att se! Sen gjorde jag lite, och då menar jag ytterst lite läxor. Men nu till något positivt, eftersom vår religionskurs nu är avslutad har jag sovmorgon varje torsdag, slutar tidigare på fredag + långlunch på måndagar, hur skönt! Därför tänkte jag inviga detta med ett pass på gymmet imorgonbitti eftersom jag inte hinner på eftermiddagen, då ska jag nämligen hämta mina syskon från le skola. 
Nu ska jag försöka hålla mig uppe till PH, får se hur det går hehe;) 
Pussar i massor!

Shoeaholic.

 

Worth listening to:

 
 
 
- Fuck You - Maria Mena -
- Here's to all the Heartbreakers - Katy MCAllister -
- Själen av en vän - Titiyo -
- It wasn't me - Shaggy & Richardo Ducent -

Brunch



Brunchen i förmiddags hos Elin var jättetrevlig, och gud va gott! När jag kom hem gjorde jag faktiskt en del på mina uppsatser, men har lite kvar som jag ska försöka få gjort innan jag drar och tränar ikväll. Såg att det är ett Zumbapass hal sju, så tänkte gå på det och sen springa lite intervaller på bandet efteråt. 

Mondiii


Idag är det mondiii som min lärare brukar säga haha. Ovanligt nog är måndagsångesten obefintlig eftersom... Jag har studiedag! Behöver verkligen lite tid att plugga för att idag ska två uppsatser in + massa andra saker i veckan. Men innan jag tar tag i det tråkiga ska jag på brunch hos Elin nu kl elva vilket ska bli jättemysigt (och gott hehe). Dock suger jag på brunch eftersom jag alltid äter direkt när jag vaknar, vilket är typ sex, så har redan hunnit käka lite bananbröd som jag bakade i förrgår (dödsgott, fråga om ni vill ha recept), så brunchen blir mer lunch för mig. 
 
Är ensam hela kvällen så ska förmodligen dra till gymmet en stund, plugga och se på handbollen! 
Nä nu ska jag krympa ner i sängen en stund till, finns det något härligare?! Puss

S like in Saturday.

 
- I Know You Love It -
- Wink Wink -
 
 
 

Run, run, run





Några insiders från mitt gym (bilderna visar ett litet rum inne i gymmet där jag brukar köra för där är oftast inte så mycket folk. gymmet är annart väldigt stort). Jag tränar på Forum som ligger mitt i stan precis brevid hansa, alltså max en minut från mig. Älskar det korta avståndet vilket gör att jag nästintill aldrig kan komma på en ursäkt att inte gå dit (mamma och jag traskade till och med dit när det var storm). Denna veckan har jag dock haft en väldigt bra förklaring till varför jag inte har kunnat träna och det är att jag helt enkelt har varit tvungen att prioritera plugg. Hade inte varit där sedan i måndags så skippade sovmorgonen idag och stack dit och sprang, gah jag älskar att springa, jag får en sån jäkla kick haha! Nu är det dock tyvärr back to reality; plugg är dagens to do..
Kram

Pink Lepard.

                                            
 
- Leopardälskare som man är, så kan jag ju inte annat än att älska Juicy Coutures nya sportkollektion. Är i ett stort behov av nya sportbhar, och tur är kanske det för JC:s Sportbhar är faktiskt mina favoriter ur hela kollektionen -
 
Förrutom lite torsdagsinspo består dagen av skola följt av ännu en pluggdate med Elin. Utöver naturplugget som ska göras med Elin, ska en 2000 ords uppsats in imorgonkväll, partyfriday haha;) Nä nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför skolan,
pössar i massor!
 

Sju du kanske inte visste?

 
- Älskar salt, saltar alltid när jag äter om det finns ett i närheten -
 
- Svart är min favoritfärg på naglarna -
 
- Min träningslista på Spotify heter "Run Forest" -
 
- Är superdålig på att tvätta av mig sminket på kvällen och gör det inte fören på morgonen innan jag tar på nytt. Tvättar inte av det 9/10 gånger för att jag glömmer det eller är för lat (oftast det sistnämda hehe). Min hy blir verkligen mycket bättre när jag rengör den så jag ska försöka att förbättra min vana haha -
 
- Har svårt för vita tighta byxor, kan vara fint på andra men jag skulle aldrig bära det själv -
 
- Har godisavtal nu 2014. Jag har alltid haft det förr, men sög förra året, nu är det dock dags igen -
 
- På min vänstra handled bär jag alltid mitt Childhood- armband -
 

8 Januari.

Dagens frisyr: Knut.
Dagens smink: Den gamla vanliga rutinen.
Dagens klädsel: Grå tighta manchesterbyxor, Grått linne, mörkblå kinom med silvriga detaljer, Svat väska med dragkedjor och fransar, rutiga Vans.

Dagens händelse: Gick upp tidigt trots min sovmorgon för att hinna med lite plugg innan skolan började halv tio. Suck haha.
Dagens planer: Efter skolan ska jag möta Valle som har hämtat våra småsyskon på skolan och vi ska se på bio, det var en av våra julklappar till dem. Sune here we comes;)

Dagens vill ha: Acne halsduk, hittade den i camelfärgad och gud, jag tänker på den hela tiden hehe. Sen Hade jag velat lägga till tio timmar på denna veckan för att hinna med allt som jag behöver och vill göra, träna till exempel.

Dagens telefonsamtal: Har inte hunnit ringa någon idag, har bara smsat. Egentligen föredrar jag faktiskt att ringa före att smsa. Det är så lätt att missuppfatta när man smsar, sen får man ju väldigt mycket mer sagt när man pratar i telefon, känns också mer personligt att höra personens röst.

Dagens kärlek: Mina småsyskons spontana, roliga kommentarer haha. 

Dagens saknad: Pappi som är i Vegas och jobbar i veckan.

Dagens humör: Alltså, jag vet inte. Tung i kroppen, huvudet, men inget märkvädigt! Har mycket att göra i skolan och så, men inte mycket att hänga läpp över, det är bra att ta en saftig tugga i plugghögen som stirrar på mig. 


Unts Unts.

 
 

Tail me.

 Denna hairdo ska jag prova snarast! Älskar alla uppsättningar som involverar flätor av något slag. 
 
 
 
 

Bananapancakes.

 
Gårdagens lunch (det blev fler än dessa två i pannan). Något som förmodligen alla har provat vid detta laget är bananpankakor. Jag fullkomligt älskar det, och eftersom jag är känslig mot gluten så är detta en perfekt ersättare, och även nyttigare än vanliga pannkakor, enligt mig är de dessutom så mycket godare! Ett tips är att toppa dem med lite kanel (älskar kanel på allt dock haha). 



Rådjur.

 
 
 
Ett av mina två sidenköp inne på Zara förra veckan. Detta är en pyjamasliknande topp i modellen i ett grått sidentyg, och det bästa av allt är att den pryds av rådjur, I Löve It! Det andra linnet som jag köpte samtidigt bar jag på nyår och märkte att även det kommer att bli en favorit i vår och sommar! 
 
 

Sweden for the win!


Kom precis hem från hockeysemifinalen mellan Sverige och Ryssland, och gissa vem som vann med 2-1.....SVERIGE! Det var riktigt kul att se hockey live, har aldrig gjort det förr, sen var detväldigt spännande i slutet eftersom det var så jämt. Nu sitter jag hemma i soffan i myskläder efter att ha käkat middag och väntar på Maja, see ya! 

Perfection can be easy sometimes, especially when it contains black Timberlands.

 

Traveling is my definition of joy.

 
Klippte ihop ett urval av alla härliga bilder från tumblr + en av mina favoritbilder på mig och Klara sen riviäran i sommras. Högst upp på min lista över saker jag vill göra 2014 är att resa! Var som helt, upptäcka städer och länder som jag inte har besökt tidigare. Jag har rest mycket i mitt hyfsat korta liv, och länder som jag har besökt är; Frankrike x antal gånger, Thailand 2 ggr, Singapore, Kina en kortis, Italien 2-3 ggr, Tjeckien, Turkiet 2 ggr, Kroatien, Spanien 2ggr, England 100 ggr, samma med Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz, Skottland, Holland. 
Länder som jag vill till snarast:
Japan, ett av mina drömresemål
Australien eller Nya Zealand
USA
Singapore (igen, ett av världens coolaste länder enligt mig)
 
 

Lots of love!

 
 
- Två suddiga, men ack så lyckliga bilder, båda från nyår -
 

4 in 1.

      
       
Årets första inlägg! Att skåla in det nya året kändes helt underbart och hela min kväll eller natt skulle jag snarare säga, var hemma och sov i min säng kl sju morgonen efter haha. 
Igår blev det inga inlägg, just för att jag inte gjorde speciellt mycket, sov inte ens speciellt mycket. det mest händelserika var att min moster och mina kusiner kom över på en fika på eftermiddagen vilket alltid är trevligt. 
Idag har inte heller varit speciellt händelserikt, men det känns skönt att bara ta det lugnt ibland också, har jätteont i halsen och är extremt hes sedan nyår..., men det var det lätt värt! Pöss