Årets första!

 
 
Precis som rubriken berättar så har jag ätit mina första jordgubbar 2014! Gick över Gustav Adolfs Torg på vägen hem och kunde inte låta bli att handla dessa vackra gubbar av torghandlaren, himla smarriga och mogna! Annars kom jag precis hem från ett "Step Up-pass" och nu väntar en god middag innan jag hugger tänderna i mina läxor.

Fantasi om kalufser.

 
  
 
 
Hår, hår och ännu mer hår. Fixar nästan aldrig håret i frisyrer, men när jag ser bilderna ovan (tagna från min tumblr) blir jag riktigt sugen! De två översta är perfekta till om ni ska gå på bal eller liknande, tips tips! 
Nu väntar en engelska lektion, kram.
 

Celine Hobo bag 14.

 
Har gått och blivit totalt nedförälskad i den nya modellen Celine Hobo bag. Enkel, matt och en annorlunad form än tidigare säsonger. 
Ny vecka, nya inlägg. Har en del planer för veckans inlägg, ska även försöka svara en del kommentarer som har halkat in här. Puss!

I got my eye on you.


Ja vad säger man om gårdagen haha? Sammanfattar det med tre ord: underbara människor, "läsk" och kaos. Trots att man får pröjsa för en grym fest dagen efter, så är det alltid så himla värt! Älskade hur alla hade gått all in på utklädnad, det kan lixom bara bli bättre med ett vitt öga (?) (!)

Grattis!


Idag är ingen vanlig dag, för det är min lillasyster Almas födelsedag! Hela åtta år fyller min lilla bebe, det känns som det var igår hon föddes! 

Idag har jag redan hunnit med en lång PW samt grattat Alma! Nu blir det fix inför ikväll då det smäller rejält! 

28 Mars.

 
Är påväg hem redan efter första lektionen för jag mår inte alls bra.. Är helt skakig och kallsvettas. Hoppas, nä jag måste bli frisk till imorgon! Kram och hoppas ni får en härligare fredag än jag!

Yes please.

 
Har tyvärr haft en otroligt seg vecka på alla vis.. Hade velat skriva att jag kan slappna av rent skolmässigt i helgen, men tyvärr är inte det fallet, har nämligen en inlämning till söndag kväll som jag har aldelles för lite tid, ork eller lust till att avsluta. Säger i alla fall hej då för idag genom att säga att jag är übertaggad inför lördag då både min syster fyller år, OCH det vankas party på kvällen med buddies! 

Tja.

Vart reste du sist- Senast jag reste var till Prag! (Om man inte räknar Danmark som jag har varit i efter.)

Vad lyssnar jag på just nu- Lyssnade faktiskt precis på en ny låt "Liar Liar - Cris Cab"

Kärleken är- något som jag tyvärr inte riktigt har upplevt än, bortsätt till min familj såklart.

Jag kommer alltid- att sträva efter att försöka blir bättre på det jag gör.

Sist jag grät-  var när jag kollade på ett Youtube-klipp i skolan haha. 

Min mobil är- ett kul tivsfördriv när den inte används till något viktigt, hade klarat mig utan den en dag (typ hehe)

Innan jag går och lägger mig-  checkar jag alltid telefonen innan jag sätter larm till dagen efter.

Jag vill verkligen- göra skillnad för någon i mitt liv.

Ler du ofta?- Ja!

5 saker jag vill göra innan jag dör- Resa en massa, skaffa barna, bli riktigt kär, starta ett eget företag och göra en volentärresa.  

5 saker att vinna mitt hjärta-   Vara snäll mot både mig, men även mot människorna i omgivningen, humor, smart, det finns inget snyggare än en kille som är klok, glad och en kille som vågar bjuda på sig själv!

5 saker som skrämmer mig- Människor som inte tycker att alla har samma värde, råttor och möss, att inte uppnå mina mål, att någon i min omgivning skulle dö och det faktum att folk inte kan sitt lands politik.  


I helgen kör vi igen!

 
 I helgen smäller det igen. Har fixat och trixat lite smått nu i eftermiddag med utklädnad och annat, ska bli så himlans kul! Bilden är tagen på Beer Factory i Prag, Johanna var sjuk och är därför klädd för skidbacken haha. 

"Dagens outfit"

 
Nja inte riktigt, hade mer än gärna velat. Skjortans färg är helt perfekt, och stickarbyxorna ska vi inte ens snacka om! Men att punga ut 15995 Sek, och det är priset för endas byxorna (ja, jag skojar inte), känns lite (extremt) överdrivet. Chagall LA blue mix print från Acne i alla fall.
 
Idag ska jag beta av endast två lektioner, därefter ska jag fixa lite saker på stan och mammas jobb, och ikväll blir det Bodyattack!

http://semra.freshnet.com

 
Jag föreslår att ni sätter på er hörlurarna, trycker play när ni har sökt upp låten : The Man - Aloe Blacc. Medans era öron får njuta, fortsätter ni att charma era sinne, och denna gång era ögon, detta gör ni genom att klicka in på bruttan ovans blogg, här: http://semra.freshnet.com

M-day.

                
 
Good morning sunshines! Hoppas ni har haft en skön helg, det har i alla fall jag! Gårdagskvällen var supermysig, jag måste verkligen bli bättre på att utnyttja söndagskvällar. Idag står skola,föreläsning om anti- mobbning (som jag ska gå på med skolan) och tandläkaren på schemat. Därefter ska jag försöka hinna träna innan jag ska följa med mamma på bioförhandsvisning med mammas företag. Ryktes säger att alla skådisar (bla "Sommar med Göran" "Göran") ska finnas på plats, då har jag i alla fall något kul att spana på om filmen är tråkig. 
 
 





Troll.

 

Hur mycket diggar ni mitt troll? I've primped my bag!
XO
 
 

Run Forest!

 
Vad kan det vara? (!)     
                                                               
 
Jo ett par helt underbara nya löparskor!   
 
 
Har spanat in dessa snyggingar ett bra tag och i fredags slog jag äntligen till! N:et står ju obviously för Nanna.. hehe. Inveg dem igår på min första utelöparrunda för i år. Lättad sprang jag, både över att skorna kändes bra, och att benen orkade med att hålla ett högt tempo genom hela rundan. 
 
Idag står två gympass på schemat; Step samt Body Pump. Därimellan ska jag hinna plugga, slänga iväg några mail samt trippa iväg till matbutiken. Ikväll är jag nämligen utan föräldrar i huset och ska därför bjuda Maja och Hedda på en smarrig middag här hemma! 
Kram, så hörs vi lite senare idag!
 
 
 



I like.

// @sincerelyjules visar att kombinationen av en grå tisha, brunt läder samt rosor aldrig kan slå fel // 
// @iisaofmalmo visar upp de nyinkommna Aurélie Bidermann smyckena. Att följa Isa på Instagram är farligt för mig som bor ca 1 minut från butiken //
// @venedaanastasia, den danska modellen som äger en av de grymmaste sneakerssamlingarna //
// Kan inte annat än att hålla med @mariefabricius //
// @barbaraengholm fortsätter att leverera //
// Ge mig sushin tack @beckermanblog //
 
Glöm inte att följa mig på Instagram: @nannaselen

XOXO

 
 

You can only do your best.


It was one of those March days when the sun shines hot and the wind blows cold; when it is summer in the light, and winter in the shade
                                                                                                     — Great Expectations by Charles Dickens 

Backpack.

 
 
 
Snyggt och funktionellt, va går det? Jodå tydligen, bilderna ovan är ett bevis på det! Fjällräven i all ära (börjar bli lite för tråkigt nu kan jag tycka), jag ska nog gå och ta en extra titt på ryggan som jag spanat in i si sådär ett års tid!

Valentino.

 
Ett urplock med mina favoriter ur Valentions senaste kollektion. Förrutom klänningarna ovan (älska första och sista klänningen) så var inte kollektionen något speciellt tyvärr. 
N

Hold on we're going home.


Hittade just denna bilden på min säng på mobilen. Kan säga att den känns väldigt lockande denna onsdag, med regnet piskande utanför skolans fönster, samt en växande migrän i huvudet. Bara en timme kvar, håll ut Nanna. X

RiRi.

                                     All white everything.                                                                           Sorry men hur snygg är inte den matta skinnjackan på bild nummer två?
 
Rihanna är kanske lite oväntat från många, enligt mig en av de bäst klädda kändisarna. Hon har en blandad stil och klär sig alltid med en tvist. Hon vågar, till skillnad frång många andra. (Sen ska man inte glömma att hon har en näst intill obegränsad budget vilket såklart ökar hennes chanser att handla fina kläder). 

Back on track!

Hej fina läsare! Mitt uppehåll här på bloggen var välbehövligt då jag värderar en kvaletativ blogg framför en blogg baserad på framtvingade inlägg. Jag har funderat mycket över om jag ska fortsätta blogga, och kom fram till att jag verkligen vill det. Skillnaden nu kommer att vara att bloggen kommer att vara en plats där jag låter mig samla min inspiration, är kreativ samt uttrycker mina åsikter. Jag kommer inte längre att använda bloggen som en dagbok och vardagsinläggen kommer att minska, visst kommer det att slinka in vardagliga inlägg då och då, men inte dagligen kanske. Om ni tycker att detta låter som en bra idé som föreslår jag att ni fortsätter att kika in här på le bloggisch! 
 

Coolness overload.

 
Jag tar en veckas paus i sökande på inspiration.
Puss mina fina!
 

Amen Sister!

 
Gårdagen bestod av: 1 mils pw, planerande och bokande av tåg med Matila och Elin, Västra hamnen med Maja, spontan piercing, samt att jag bjöd familjen på en uppsakattad middag.
 
Dagen kommer att bestå av: Skola, plugg och träning.
Välkommen måndag.
xo

Yummy in le tummy!

 
 
- Drink, pasta och efterätt tillsammans med tre babes är receptet på en bra kväll -
 
 
 
 

Tutut!

 - they see me rollin, they hatin' -
Livet "rullar på hehe. Från en runda i både bil och runt byn byter jag nu ut leggings och tjocktröja mot kjol och rouge see ya!

Embrace the signs.

- Spring is (almost) here -

Bradag.se

 
- Gårdagens übersmarriga middag, fisk & skaldjussoppa från Sture P -
Goooodmorgon! Vaknade upp på bästa möjliga sätt idag; till solen som lyste in genom mitt fönster (har inga gardiner hehe), en god frukost, men framförallt så vaknade jag upp med en lättnad i kroppen efter en stressig vecka rent skolmässigt! Denna lördag kommer att vara hyfsat lugn, tänkte gå ut på en promenad i solen, kanske köra lite, och sen så är jag bjuden på middag ikvll med några fina vänner! Phu, jag behövde verkligen dig underbara lördag! Puss

HM.

 
- HM:s nya kollektion som släpptes igår och det svenska märket levererar än en gång. Jag föll direkt för deras lätta långärmade blusar (det är nämligen någontin jag älskar att bära,)Ovan ser ni ett urplock av mina avoriter ur kollektionen, gå in på din närmaste butik och norpa åt dig någor snyggt! -
Och nu är denna skolvecka till min förtjusning, snart över. 08.10 sitter jag bänkad i aulan i några timmar och skriver matteprov, håll tummarna för mig, KRAM!
 

Words of visdom.

- Åh nu blev jag sugen på att titta på Gossip Girl -

Det äter upp mig inifrån.

 
Sorry dudes för min frånvaro, men jag har mycket i skolan denna veckan, och tyvärr måste detta prioriteras. Har som tur är studiedag idag så jag har suttit en del och pluggat, men har haft migrän hela dagen vilket har gjort mig väldigt ineffektiv eftersom jag varvar plugget med sovpauser för att inte ta livet av mig själv (okej lite överdrivet, men bara lite haha;) När denna skolveckan är över så kan jag lova en betydligt mer inspirerande blogg! Puss



Dag 2 vecka 10.

 
Sitter just nu på Stadsbiblioteket och pluggar innan jag ska tillbaka till skolan för att gå på extramatten, vi har prov på fredag och jag vill plugga extramycket nu innan.  Efter matten ska jag dra till gymmet och kötta lite är tanken haha, är sugen på att bara springa riktigt mcyket, sugen på att bara tömma kroppen på energi! 
Och nu till något helt annat, ikväll kommer min käre bror hem för några dagar i Sverige. Han jobbar annars i Bryssel på EU-parlamentet (fett stolt syster!!), och har fått ledigt några dagar. Han ska bo hemma nu för att han ska flytta till en annan lägenhet när han flyttar hem sen permanent. Det ska bli riktigt kul att träffa honom, har världens abstinens på lite Valle i huset! 
Nä nu måste jag återgå till plugget en stund! Kram

Untz Untz.

 Tre låtar som är välvärda ett, två, eller förmodligen upp till tre klick på playknappen.
Dagen har varit sisådär om jag ska vara ärlig... Blev körd av snälla pappi redan kl sju imorse hem till mamma där jag var tvungen att hämta saker innan skolan, skolan skulle nämligen börja kl halv nio, skulle... Jag kommer till första lektionen som då har blivit är inställd. Gick sedan en kort dag i skolan, traskade hem och fick döont i magen så sov hela eftermiddagen. Nu sitter jag här i soffan och underhåller mig med 120 tyskaglosor till imorgon varvat med mattegenomgångar på Youtube.
Kolla in här imorgon för en markant gladare Nanna, samt roliga inlägg!
Kram

That scarf tho'..!

 
 
 
 
 
 

Trendspaning.

 
//Just nu sparas all inspiration på min Tumblr www.goimrad.tumblr.com//

Blodapelsin.

 
Goooodmorgon babes!
Ni förstår inte hur god min blodapelsin var ovan! Nam. Nam. Har varit vaken en stund (som vanligt haha) och nu börjar familjen vakna till liv. Idag är planerna att först träffa Elin för lite matteplugg och kanske en promenad, är sugen på lite luft! Ikväll ska vi två plus Matilda ha myskväll, perfa! Vi ses lite senare!