Its Time!

Big news, big news! Har valt att byta portal till Forme! 
Min nya blogg hittar ni på:
http://nannaselen.forme.se
 
Häng med dit babes!
 

Black.

 
- Coolaste modereportaget.com - 

Leopard

 

//Linne & Kofta-F.A.V//Byxor-Superdry//Svarta Converse//
Matteprov, Check! (Hur det gick kan dock diskuteras)
Sitter just nu på mammas jobb och chillar, slutar ju redan kl ett på tisdagar så drar hit ibland för att få lite plugg gjort. På lunchen idag hann jag med att fixa två julklappar + en fika med Amanda, skön dag helt enkelt. Ikväll ska jag träna och plugga ännu mer är planen. See ya later, kram!

Fluffy

 
 Gick innom ISA på vägen hem, big mistake hehe, eller inte;) Köpte nämligen en vinterjacka, första vintern som jag inte kommer att frysa! Ni får se en bättre bild någon annan dag för har inte tid nu. Imorgon startar jag dagen med ett matteprov i aulan, har trotsat våra middagsgäster ikväll och pluggat men nu pallar jag inte mer. Hoppas på det bästa imorgon, det kan behövas.. 
- NU skriker sängen efter mig och jag tänker inte göra motstånd längre -
- Natti -
 

2 cool 4 school.

 
 
 

Köttbaren.

       
 
       
 
I fredags innan jag var hundvakt hade vi "After Work" (för mig "After School") tillsammans med några familjekompisar. Vi käkade på Köttbaren vin Caroli, så himla gött! Rekomenderas till alla som har vägarna förbi Malmö, tips, tips!
 
Annars har denna helgen varit mycket lugnare än min förra vilket har varit väldigt skönt men nu börjar jag bli halvt uttråkad. Dagen har gått till att baka lussekatter och pepparkakor och medan katterna jäste gick jag och mams en härlig promenad. Snart kommer min bror hit för att käka med oss ikväll. 
Kram
 
 
 

Dressed from head to toe.

  - FLÄTAN-
- Desto fler, desto bättre - Får mig att sakna mitt långa hår -
 
 - SKINNJACKAN -
- Gärna svart, svart eller svart - Biker - Snyggaste man kan bära -
 
 - JEANS -
- Grunden till en bra basgarderob - Ljus, mörk tvätt, don't care - Mina ben behöver nytt jeanstyg - 
 
 - SVARTA BOOTS -
- Snyggaste skon som finns - Klack eller utan - Ett par Chanel tack -
 

Silva'

 
- Några av presenterna jag fick på min middag - 


Walk

 
 
 
Kom hem från en promenad för en stund sedan. Gick ute längs strandkanten i västra hamnen, gud va vackert det är där ärven på hösten. Kände dock hur kallt det har blivit, bunkrade upp riktigt ordentligt med vantar och halsduk. Nu har jag faktiskt varit lite flitig och räknat några sidor matte och dagen kommer att gå i samma tema, alltså, plugg, plugg och plugg. Förmodligen ska jag och Louise ha pluggdate ikväll så jag får lite sällskap. 
Kram så länge, nu ska jag sätta på lite chokladte! 

Boots.

 

TBT

 Kom precis ut från en fyra och halv timmes lång novellanalysskrivning i aulan, phu, men det känndes faktiskt bra! Nu återstår bara en engelska bokanalysdiskussion och en religionslektion, men det ska jag nog klara av. En fredag som denna tänkte jag bjussa på ett härligt hopplock bilder från några av min sommars guldstunder! Det var en riktigt underbar tid och jag är säker på att nästa (och även mitt sista :O) sommarlov kommer att vara MINST lika bra! Det läskiga är att vi snart är där igen haha, eller kanske inte riktigt, men tiden går riktigt snabbt nu så det gäller att ta vara på tiden;) 
Puss
 
 

Todays plans!

 

Pants.

 
Det jag helst bär en vardag är byxor av något slag, jeans, svarta byxor eller helst, mina gråa manchesterfavoriter från SuperDry som jag praktiskt taget lever i! Byxorna ovan spanade jag in på instagram, ett ställe som ofta inspirerar faktiskt. Till vänster kan ni skåda Kim Kardashians snyggt slitna jeans i en skön ljus tvätt. Måste faktiskt ge henne credd, eller snarare Kanye, som har förbättrat hennes stil avsevärt, just nu klär Kim sig faktiskt riktigt snyggt! Till höger är modellen Caroline Branchs helt sjukt snygga LV byxor, det hela bil inte sämre av att hon bär mina stora kravingskor heller, nämligen Timberlands.
So long <3




Different, but fab


Denna onsdag har varit annorlunda men absolut rolig! Dagen började med en go sovmorgon följt av dagens enda lektion, matte. Efter att den slutade åkte jag hem till Matilda som hade studiedag idag, hemma hos henne var vi faktiskt flitiga och gjorde lite läxor. Vid halv tre åkte vi in till Lund där vi såg....trumvirvel ... Catshing Fire! Jag verkligen älskade den, tyckte till och med att den var bättre än The Hunger Games Filmen, men såklart slår inte filmerna böckerna (om ni inte har läst dem, gör det)! Efter bion gick vi och åt middag innan jag tog tåget hem. Vårt internet dampar vilket gör att uppdateringen blir som den blir..:( ska förmodligen åka till skolan tidigt imorgon, trots vår inställda första lektion, för att kunna göra lite religion som jag på grund av det ickefungerande internetet inte kan göra hemma, lagom drygt! Aja, nu ska jag gosa ner mig i sängen med en bok Matilda gav mig i födelsedagspresent, HS, here i come (Matilda du lär va den enda som fattar hehe), puss

20/11


På pluskontot + Ska på bio idag och se nya Catshing Fire. Har lyckats plugga en del idag. Längtar oerhört mycket till julafton, snart här! Älskar min nya väska.Tyvärr kommer jag inte på fler roliga saker som fyller ut min tillvaro för tillfället..
På minuskontot - Kylan tränger igenom den allt för tunna jackan på morgonen. Min plugghög som väntar är inte nådig. HAr klädpanik varje morgon. Sverige lyckades inte kvala sig till VM. Internet hemma valde att sluta fungera igår, panik!

Black N White

Hejsan babes! Slutar skolan nu redan kl ett och ska hem och plugga vidare, men helt klar är jag inte med skolan idag, ska nämligen hit ikväll igen och snacka på skolans öppethus!
Har för övrigt inga roliga kläder att ta på mig för tillfället, det slutar nästan alltid att jag går hemmifrån i något svart, precis som bilden på mig idag, svart, svart, och lite vita detaljer. Nä, en shoppingrunda hade ju inte suttit helt fel!
Kram!

Im jus gonna make you sweat!

Ett urval av träningskläder som jag mer än gärna hade köttat på gymmet bärandes. Trots att jag skrev värsta peppinlägget om träning för drygt en vecka sedan har jag tränat mindre än vad jag gjorde innan jag skrev det, lyckat! Därför sitter jag just nu här på gymmet och ska strax köra ett indoorwalkingpass på min sovmorgon, men eftersom jag aldrig kan sova på morgonen så gör det mig inte speciellt mycket;) See ya later!
 

Birthday gifts!


Min vackra väska från Malene Birger som var en av mina underbara födelsedagspresenter! Den är svart (min favoritfärg) med vita detaljer, puderrosa foder, ett litet guldigt knäppe, lagom stor, sköna band = perfekt!
Fick massor av andra presenter också bla, One Direction biljetter till deras konsert 13 juni i Stockholm (!), pengar, kläder, en till väska, smycken, saker till mitt rum och lite till, phu vad fina människor man har omkring sig! 

Dull lips.

 
Hur fab är inte Dakota Fannings matta läppar, blir sjukt sugen att köra på ett par liknande nästa fest! 
BTW förlåt för den usla bloggningen i helgen men jag har inte varit ensam en sekund! I fredags kom jag hem efter en lång skoldag och åkte direkt till gymmet, var där 1.5 h, kom hem och käkade framför Idoll med familjen. Efter en stund åkte jag hem till Maja och "tittade" på fotbollen, okej vi snackade mest haha. Hela lördagen bakade och lagade jag flera ton mat till kvällen, jag hade nämligen födelsedagsmiddag för 18 brudar! Skit kul verkligen. 
På söndagen åkte jag lagom pigg hem till pappa där jag blev firad av pappas sida av släkten. Däckade redan kl sju och sov sedan till klockan väckte mig imorse kl sju haha, trötttjej.se

Right now.


Tjena babes, sitter just nu på tåget påväg in till stan efter en helkväll med Maja. Nackdelen med att flytta in till stan är att inte all kompisar flyttar med, men det är lugnt, det går så himla snabbt med tåg. Annars har jag haft en glad fredag med sköna lektioner och mycket skratt, sen var jag på gymmet en stund i eftermiddag. Har även hunnit förbereda lite inför min middag imorgon men har mycket kvar att fixa. Nu måste jag hoppa av! Puss, ses imorgon!

November wishes.

 
Några saker som står högt upp på min önskelista just nu! Den beig/bruna halsduken från herravdelningen, I mean Come on! Sen en råläcker plånbok/clutch med runda nita, och sen har jag framförallt snöat in helt på dessa fingerlösa vantar! Och alla saker kommer såklart från favoritaffären, ZARA.

Victoria Secret.

   
 
 
  
 
 
Idag släpptes bilderna från gårdagens visning (på min födelsedag OMG heheh). Är som många andra, ett troget fan av underkläderna, men framförallt showen. Själva showen brukar sändas på tv runt den 10 december men jag brukar se den innan på nätet, kan säga till när jag vet vilken hemsida jag hittar den så att ni också kan tjuvkolla innan, man kan ju inte hålla sig! XOXO
 

Malmötown.

 
 - Tycker att det är jättejobbigt att smsa, ring mig! haha
- Älskar skaldjur, i alla slag, definitivt en av mina favoritsaker att äta
- Prickigt är ett av mina favoritmönster
- Känner mig av någon anledning väldigt skoltrött just nu
- Lyssnar på podcasts nästan varje dag när jag ska sova
- Åker till Prag om mindre än hundra dagar (Amanda kan den exakta räkningen haha)
- En dröm jag har är att flytta utomlands ett par år efter gymnasiet
- Tycker väldigt mycket om (ögonbryn), de har verkliget betydelse, ett par fina ögonbryn kan förändra ett helt ansikte
- Fräknar kan vara väldigt fint på andra, men jag tycker inte om mina egna
 

Thankful!

 
  
 
 Gårdagen sammanfattad i fyra bilder, vilken härlig dag jag hade! Vill verkligen tacka alla fina för era varma gratulationshälsningar och ansträngningar igår, är verkligen så tacksam fö att jag har så fina människor runt omkring mig! 
 
Idag är det en ny dag, idag har jag utvecklingssamtal, idag är jag ledig resterande tid av dagen, idag släpper Isabel Marant en kollektion på H&M och jag och Amanda ska köa, idag ska jag plugga, idag ska jag njuta av att det är fredag imorgon. 
Men den viktiga frågan är; Vad ska mina babes göra idag? ♥
 



Zebra babe.

 
//Bilder från:http://www.nattstad.se/gertrudes//
BTW hott bloggtips! ↑
 
Har blivit helt förälskad i tröjan ovan, tja byxorna är inte fula dem heller. Tröja är en perfekt tröja att slänga på sig på morgonen och gör hela outfiten. Enkel, bekväm, och jäkligt snygg är enligt mig en bra beskrivning av tröjan enligt mig. Twist and Tango är förövrigt ett märke som gör riktigt fina kläder, tyvärr är dem något dyrare, men ett tips är i alla fall att kolla in märket, man kanske kan sätta upp något plagg på julklappsönskelistan;)
Kram

Sneek Peak.

En liten förvisning på en av de bästa sakera som låg i ett av paketen imorse! 
Malene Birger nailed it. Xx
 

Fika!

En födelsedagsfika var jag värd dagen till ära! Blev väck imorse av familjens vackra sång och blev serverad god frukos i form av bland annat färska bär, mumma! Sen fick jag även massor av fina presenter (!) så HIMLA tacksam. Tänkte visa er presenterna lite senare när jag har fotat dem;) Nu ska jag tillbaka till skolan och ha geografi och samhällskunskap.  

13/11-13

 

One day to go.

 //Counting Stars - One Republic//Survival - Eminem//
 //Holy Grail - Jay Z, Justin Timberlake//Depth Over Distance - Ben Howard//
 
Som rubriken säger så är det bara en dag tills jag fyller år, 17 bast blir jag! Men som sagt en dag kvar som sextonåring, vem vet jag kanske vaknar upp som en helt ny människa imorgon, så det gäller att jag tar vara på de sista timmarna idag.. hehe. Jag har i alla fall just avnjutit en skön sovmorgon och ska gå och duscha när jag är klar med detta inlägget. Idag står tyska, lunch och historia på schemat, hur perfa?! Ikväll ska jag även på indoor walking, go dag helt enkelt! Oj nu måste jag sätta igång här haha, Kram!

Do it!

Okej kära vänner, nu är det challangetime! Jag tränar som sagt mycket och har alltid gjort. Jag tränar främst pågrud av psyket, jag märker väldigt tydligt hur mycket bättre jag mår när jag tränar. För att det inte ska bli för jobbigt med mycket saker runt omkring och i skolan måste jag röra på mig och tänka på annat. Eftersom jag alltid har varit såhär så kommer inte denna perioden som jag tänkte köra nu, vara speciellt annorlunda från mitt nuvarande liv. Perioden fram till jul tänkte jag försöka träna så mycket jag orkar, nu kör jag 3-5 dagar i veckan så tänkte försöka se till så att jag nu alltid kör minst 4 gånger/vecka. För att se om kroppen känner skillnad och kan utvecklas tänker jag också försöka äta nyttigt, minska på efterrätter, småätande och dylikt, sen att bli bättre på att dricka. Jag suger ärlig talat på att dricka vatten och får så himla ofta migrän, men nu ska jag verkligen försöka bli bättre på att dricka!
Häng på ni med! We can do it! (skoja bara, nä men seriöst nu köttar vi haha)
 

Älskade pappa.

                         
 
Idag är dagen vi ska hedra våra kära fäder, och jag kan lova er att min padre är den mest snälla, roliga intelligenta, älskade och inspirerande pappa som finns! ♥

Fathersday!

  
Tjolahopp! Hann tyvärr bara kika in en gång igår för jag höll på med annat hela dagen. Åkte iväg med mamma på morgonen och ordnade med ärenden som skulle fixas till lägenheten, och speciellt saker till min garderob. Allting börjar äntligen falla på plats nu och jag känner mig extremt hemmastad för att bara ha bott här så kort tid. På kvällen åkte i alla fall hela familjen till min moster där kusinerna var oh vi firade alla höst- och vintermänniskors födelsedagar med paket, skratt och godmat, perfekto. 
Idag ska jag åka hem till pappi i lilltown och sitta i en idrottshall för att heja på min lillasyster som ska kötta fotboll hela dagen, söndagsunderhållning på hög nivå! 
Puss
 

Daily dose.

 
 

Dip dap.

 
 
 
 
En lite tydligare bild på färgningen, blev faktiskt nöjd, men inte helt nöjd... Ska förmodligen göra det vit! VIT VIT VIT! Eller i alla fall riktigt platinablondt.
Kom i alla fall hem för en liten stund sen från en mysig fika med Annie. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, sitter i vardagsrummet precis brevid köket och det luktar wunderbart, ikväll ska vi nämligen äta kyckling, en av mina favoriter. Annars väntar en engelskatext som ska skrivas efter maten (orkar inte ta tag i den just nu), sen blir det en lugn kväll hemma med Idol och Skavlan, tjena svenne!
Puss och kram! 
 

Enjoy.

 
 Idag är det fredag people, enjoy! Sitter här i soffan i morgonrock och bara njuter av det faktum att jag tar helg idag kl 15.30! Ska dock snart ta tag i livet genom att käka frukost och göra mig i ordning hehe. Idag slutar jag som sagt hyfsat sent och efter det ska jag träffa Annieboy! Ikväll har jag inga direkta planer förutom att jag måste plugga det jag egentligen skulle ha gjort igår men jag däckade redan vid nio haha. Jag var jättetrött efter att ha varit uppe sedan tre natten innan + att jag passade mina syskon hela eftermiddagen + att jag och mamma köttade ett spinningpass, så lite sömn var jag allt värd;)
See ya babes! 

River Island öppnar i Sverige!

Ni läste rätt, River Island kommer att öppna i Sverige, datumet är dock inte spikat än! Vad tycker ni om det? Själv kan jag inte rijktigt bestämma mig för om jag tycker att det är bra eller inte. Dock kommer butiken bara att öppnas i Stockholm (ofc) men om den går bra så öppnar den ju säkerligen i resten av Sveriges storstäder senare, eller det är i alla fall vad jag som skåning får hoppas på hehe. Jag har ju varit i Englan massor av gånger och alla gånger har jag handlat något snyggt inne på River Island, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om att butiken ska komma till Sverige. Lite av grejen när man handlade där var att det inte fanns i Sverige vilket gjorde plagget mer unikt... Är lite kluven ;) 

Upside down, boy u turn me.

 
31. most embarrassing moment
Kastade en pappersboll rakt i facet på en kille i tyskagruppen andra veckan på min nya skola, ville dö... hahaha
32. favourite subject
Religion
33. 3 dreams you want to fulfill?
Få barn och familj
Starta ett företag
Bo utomlands
34. favourite actor/actress
Tycker att Audrey Tautoe är extremt talangfull. 
35. favourite sport(s)
Handboll att utföra, handboll, friidrott och fotboll att titta på
36. favourite memory
Eftersom mina yngsta syskon Alma och Alfred är rätt så många år yngre än mig så har jag vädigt tydliga minnen av när de föddes, speciellt Alma och dessa minne är såklartd de bästa jag har! 
37. relationship status
Single and ready to mingle :P
38. favourite book(s)
Harry Potter
39. favourite song ever
Åh gud kan verkligen inte välja!
40. age you get mistaken for
Folk tror ofta att jag är äldre
41. how you found out about your idol
Youtube
42. what my last text message says
18.15 :*
43. turn ons
Humor
44. turn offs
När en person är ointelligent
 
 
BTW. gissa vem som inte har kunnat somna om sedan 3.00....

Onsday.

 
Då var et redan onsdag, tiden går läskigt snabbt! Vaknade upp på dåligt humör.. utan någon direkt anledning till varför, vilket nästan gjorde situationen ännu värre. Har kort skoldag idag som jag ska försöka genomlida. Sorry för neggonanna, men man kan inte alltid vara pepp på livet.
Puss
 

Puppy love

 
 
 
 
Jag är egentligen inte alls en speciellt djurglad människa, inte alls..., men inte ens jag kan motstå hundarna ovan! Trots att jag inte är mycket för djur så har jag länge haft en dröm att skaffa en engelsk bulldog när jag blir äldre!
 
 
 

M + N = Sant

 
(BIld på Matilda och jag sen i lördags <3)
Kom hem från gymmet för en stund sen, åh Gud va svettigt det var! Kändes som jag skulle rinna iväg där ett tag hehe, men det var faktiskt riktigt kul. Jag blir alltid så himla peppad när det är hög musik och en full klass som alla sliter som djur, och tävlingsmänniska som jag är, så ska jag såklart alltid köra lite snabbare och lite tyngre än personerna brevid mig. 
Nu ska jag gå och ta en lång och välförtjänad dusch innan jag tar tag i lite läxor. Kram

Simple.

Enkelt, men dösnyggt. Har på senare tid valt att lägga mer pengar på enstaka, mer genomtänkta plagg istället för att köpa flera billiga plagg som jag bara använder ett fåtal gånger. Jag har en ganska sparsmakad stil och klär mig gärna i svarta kläder och brukar välja ett plagg eller en detalj som sticker ut, men nu vill jag som sagt hellre att alla mina plagg ska vara speciella. De behöver nödvändigtvis inte vara i massa färger eller mönster (vilket dock också kan vara fint), nä nu handlar det mer om design. Plaggen ovan får mer än gärna hitta hem till min garderob.
 

Make Up (Store)

 
Hola babes! Sitter just nu i skolan och har min sista och egentligen även första lektion. Hade en föreläsning imorse om massmord och förnekelse, jätteintressant! Slutar kl ett (!) sen ska jag och möta mamms. Ikväll ska vi två gå på ett Indoor pass, man kör crosstrainer i grupp med en ledare... får se hur död jag är ikväll hehe. See ya later, alligator.
 

Beige.

 
Förr var beige en färg som jag absolut inte gillade, den kändes bara alldeles för...ja beige. För tillfället har jag helt andra känslor för beige, jag tror jag börjar bli kär.
 

Höstlovet.

 
//Spenderat mycket tid på gymmet denna vecka, min nya favorit där är spinningcykeln med ryggstöd//Överraskade mamma och Richard en kväll genom att laga en EXTREMT god laxgratäng//Mysig fika med Amanda, stike a pose//Jag blev Miley Cyrus... Har faktiskt fått höra flera gånger innan hon kapade och blonderade håret att jag var lik henne. När jag nu färgade mina toppar blev jag lite lik "Nya Miley" också haha//Tagit flera mysiga bad//Bild från hemma hos Charlotte där jag och mina klasskompisar startade lovet//
 
Imorgon börjar skolan igen och det är ett helt år kvar till nästa höstlov, som för min del även kommer att vara det sista, iiiii!!! Inte långt kvar, we can do it!
 
 

Dance like no one is watching

Ifall ni är nere så ska ni kolla på denna killen. Gud va härlig han är!

Söndagspepp på hög nivå!


Carry on.

Todays words of wisdom "You can never have too many bags", true that!
Jag är definitivt en väsk- och skobrud. Bara i helgen var jag nära att köpa en ursnygg väska men höll mig, tänkte för en gångs skull praktiskt när jag insåg att jag redan har way för många väskor samt att jag redan önskar mig två i födelsedagspresent. Annars tycker jag lätt att väskor och skor är något man bör investera i. Köper man i äkta skinn och i bra kvallite så håller dem mycket längre vilket gör det kanske lite högre priset värt det. När du handlar bättre saker har du rätt att klaga och få produkten lagad om den går sönder, samt att du får ett bättre andrahandsvärde om din väska eller sko är i bra kvallite eller har ett specifikt märke. Ovan hittar ni några av väskorna som står på min "vill ha lista" för tillfället. 

Raw Food

 
Har hängt i stan hela dagen med Louise och Matilda, vilka fina vänner man har alltså! Vi shoppade lite smått och hann även med en lunch på Raw Food House. Ingen av oss har ätit raw food på det sättet förut så vi tyckte att det var dags att pröva idag. Vi tog in rätter och delade på, det var extremt smakrikt och annorlunda. Vi tyckte alla att det var gott och framför allt kul att prova nya smaker. 
Sitter just nu med min kära broder och fader och ser på lite tv samtidigt som vi lagar mat. Aja, see you later babes!

Latest purchase.

 //T-shirt Store//Hay//HM//MakeUpStore//

Part 2.

 
 (Bilderna är tagna innan färgningen)
21. height
174 cm lång är jag.
22. role model
Min bror.
23. idol(s)
24. things i hate
Bullshit och skitsnack.
25. i'll love you if...
you are yourself.
26. favourite film(s)
Harry Potter, Love Actually.
27. favourite tv show(s)
Keeping up with the Kardashians
28. 3 random facts
- Mitt hår är bipolärt, ibland lockigt, ibland rakt
- Humor är något som attraherar mig
- Spelade trummor när jag var yngre
29. are your friends mainly girls or guys?
Tjejer.