Kenzo.

Kenzodojjorna... :O Too hot to handle.
 
Mår inta alls bättre, snarare sämre men ska ändå försöka hålla ut och är nu påväg till stan igen för att köpa material innan kursen börjar. Jag som hade sett fram emot detta..! Nu kommer istället de två timarna och en kvart bli jobbiga + att jag säkert kommer att smitta alla. Aja sluta negga Nanna, kl nio är du äntligen hemma igen och får krypa ner i sängen. 
 

Sick


Sitter just nu på tåget påväg hem. Har varit uppe halva natten av att min hals har gjort så ont... Åkte till skolan men orkade bara med en lektion innan feber och halsontet tog över. Nu ska jag hem och droga ner mig med Ipren och knapra halstabletter. Måste bli bättre till ikväll för då är min första skisskurslektion.
Kram 

Shrimps

 

+ Räkfrossa! Kan inte blir bättre! 
 
- NU: Matteplugg med Matilda.

Baam!

 
Idag står det jobb hela dagen på schemat! Ikväll däremot ska jag ha en mysig sleepover hemma hos mig med mina snygginga och fira ett födelsebarn i efterskott. Ska laga en riktigt smarrig middag till oss också, inte lätt när en av oss är vegetarian och laktos hehe, men jag har kommit på en supergod rätt som jag ska fixa! 
Hoppas ni har en WUNDERBAR lördag mina vänner!
 

Dagens tips!

 
Jag äger fakiskt en del scarfer, mamma har även en del fina, men jag kan tycka att det är svårt att veta hur jag ska bära dem, och när. Den 17 september lanserade lyxvarumärket Hérmes sin nya modeapp – Hermés Silk knots. Appen ger dig inspiration till hur du kan knyta din scarf på och  lär dig även bemästra alla knutar man bör känna till.
Ett litet tips till er bara! -Kram
 

Tgif


Its Friday Honey!
Så himla härligt med fredag. Ska bara ha en engelskaskrivning på näst sista lektionen sen tar jag helg! Var förresten med mamma och köpte gymkort igår i stan på Forum. Det var ett jättefint, stort och fräscht gym så är jättenöjd, ska inviga det idag efter skolan! Stort plus att det seriöst ligger en minut från vår lägenhet! Kram så länge babes!
 

Twitter


Har haft Twitter i något år och älskar det. Tycker att det är mycket roligare än tex Facebook. Det går i perioder hur ofta jag är inne, men jag varnar er, det är beroende framkallande! 
Glöm inte att följa mig: Nannaselen
Kram!

Någon är lycklig!

 

Columbine Smile

 
       
    
     
 
En av anledningarna till varför jag har blivit så intresserad av mode och kläder är Columbine Smile. Hon arbetar just ny på tidningen Styleby och driver en blogg. När jag började följa hennes blogg för flera år sedan jobbade hon på Topshop och var ständigt klädd i helt fantastiska kläder. Änn idag bär hon kläder man bara kan drömma om att få ha i sin garderob och hon är en av mina största inspirationer inom mode.

Wednesday

 
Godmorgon fina! 
Skön sovmorgon idag, den satt fin fint. Har bara några få lektioner i skolan men ska ändå stanna kvar en stund eftersom jag ska på spexmöte kl fyra. Efter det ska jag hem och plugga, har massor av tyska, svenska och engelska att göra, Gud va kul det ska bli! (Hoppas ni förstår ironin hehe).
Kram sålänge
 

Me.

10 saker jag älskar

- Min fina familj

- Ett genuint skratt

- Dansa

- Mina udda, vackra och underbara vänner

- LEOPARDMÖNSTER

- Resa och upptäcka nya saker, människor och platser

- SHOPPA

- Träna

- Att inspirera och dela med mig av mina ideer 

- Att känna mig bekymmerslös 

- Överraskningar  

(Mys+leobralls=oslagbar kombo)
 
3 saker som finns på min do-before-you-die-list 

Inspirera

- Resa till Japan

- Bli förälskad 

5 saker jag ser fram emot

- Flytten!

- De kommande 2 åren på min skola. Att vara sjukt lycklig och stolt tillsammans med mina klasskamrater på studentdagen.

- Träningssäsongen jag står inför. 

- Kallare väder - Snö, päls och julafton, kan inte bli mycket bättre

- Upptäcka världen

 10 saker jag hatar 

Att jag har svårt för att leva i nuet

- Fördommar och orättvia

- Att raka benen

- Råttor

- Sjukdomar 

- Skitsnack

- Sena tåg

- Kallt kaffe

- Dåligt internet! Dagens ungdom hehe

- När outfiten inte klickar och man har en allmän "fuldag"

5 platser jag är endast avgudar att vara på

- Franska Rivieran

- I min underbara säng

- I mitt kära London

- Hemma i soffan med hela familjen

- På en strand med solbränd och svettig kropp

  5 ord som breskriver mig

- Målmedveten

- Snäll

- Kreativ

- Envis

- Störd

3 saker jag saknar just nu

- Brunbrända ben, frihet, lättklädda nätter, SOL - Ah sommar. (Fast jag vill ha vinter nu :P)

- Turerna till Köpenhamn - Allt för längesedan

- En skidsemester


Preen by Thornton Bregazzi

 
Denna klänning är perfekt på alla vis. Den underbara blåa färgen, men framförallt klänningens skurning vid livet. Preen by Thornton Bregazzi står bakom denna vackra skapelse som han visade nu på London Fashion Week.

Polo neck

 
 
 
 Fyra olika sätt att ha polokragen på. Köpte denna tröjan för några veckor sen och inveg den igår eftersom det har varit så varmt väder tills nu. Köpte den på Carling för ca 300kr efter att den var nersatt från 1200, från ett märke jag inte kommer ihåg. Tröjan är svart och i världens skönaste material, dock luddar den lite men det är den värd! Måste skaffa fler polotröjor för jag känner att jag kommer att få mycket användning av de i höst och vinter.
-N

 
 

  
    
 

School


En bild från imorse som jag inte hann lägga upp för det blev lite stressigt. 
Sitter just nu och väntar på att min engelskalektion ska börja. Vi hade håla andra lektionen så jag och Amanda gick och fikade på ett nytt café med jättegott kaffe som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på nu. 

Har inga planer för eftermiddagen än så får se vad jag hittar på. Är dock inte hemma förens lite över fyra vilket är lite segt;) puss


Malene Birger

Gått och blivit helt förälskad i Malene Birger väskan på bilden. Det går ju världens hype över en stora LV väskan nu, vilket även jag tycker är snygg, men denna är enligt mig sååå mycket läckrare! Om plånkan hade tillåtit hade jag gått mot hypen genom att köpa denna istället!

Gogh


Var och såg damernas kvalmatch igår mellan Sverig Polen med ett par familjekompisar, Sverige vann med 2-0 vilket var kul, men de hade kunnat vinna med mer. Efteråt gick vi alla till Vapiano åt åt middag. Rekomenderar verkligen alla att fröva deras Jumboräkor! Supergoda och marinerade i chili och vitlök mums!
 
Dagens planer är ganska oklara, har en del läxor och så som ska göras bara;) Pöss
 

God knows it's not been a good day....

 
Idag har bara ingenting funkat. Är trött, arg och frustrerad. Ingen bra dag helt enkelt. Dagens vill ha: helg och sömn.
-N

Froyo


 
 
 
Ett tips till alla frozenyoghurtälskare så har det öppnat ett nytt ställe på det nyrenoverade Triangeln i Malmö. Det ligger på andra våningen och är supergulligt, hann inte testa själv men det såg väldigt bra ut! Try it honey! Kram

EGO x3

 
Redan onsdag! Men idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa mammas födelsedag! Hurra, Hurra, Hurra!
Har varit födelsedagsfirande hela morgonen här hemma, älskar att fira andras födelsedagar, nästan roligare än att fira sin egna! Ska gå till tåget om fem miuter för att åka till skolan. Har en kort skoldag idag ? att vi ska gå på "rundvandring" i stan efter lunch vilket ska bli kul! Efter skolan väntar plugg och ett besök hos sjukgymnasten som ska kolla mina käkar eftersom jag får migrän så ofta? Random jag vet haha! Sen tänkte jag ta en snabb PW innan hela familjen ska äta på Grand ikväll för att fira mamsi! Fullspäckad dag men det gillar jag. 
Pöss!
 

Monday

Gokväll snyggingar! Ursäkta den dåliga uppdateringen här idag men dagen har inte varit speciellt inspirerande eller innehållsrik. Skola, hem och däckade tills det var mat vid sju haha, sen nu plugg.Ja kort summering av en gymnasiebruds liv! 

Figs.

 

 


Work that as for me!


Sitter just nu och räknar matte, i sängen hehe. Har gjort det ett tag nu så tänkte faktiskt ta en liten powernap, vaknade nämligen redan kl sex och har redan hunnit ett 1.5h pass på gymmet med både kondition och styrka så är helt dööd;) Inveg förresten ett par nya löpartights som jag köpte i veckan, svarta med sömmar i rosguld= perfecto! -N



Dagens vill ha!

 

Saturday.


Hej snyggingar! Hoppas ni har njutit av en härlig sovmorgon! Själv känner lite ångest för jag har en del matte att göra men annars vaknade jag på helt rätt sida. Har precis hämtat ut ett paket på posten, och jag som aldrig handlar på nätet blev som ett barn på julafton när vi hämtade sakerna! Nu ska jag som sagt sätta igång med läxorna för att sedan belöna mig med ett träningspass i eftermiddag!
Igårkväll var förresten supermysigt, tjejkompisar, pyjamas, levande ljus, snack. Precis vad man behöver efter en hel skolvecka. 
Kram- N
 

Blue coat.

Har precis droppat av min lillasyster på kalas och nu väntar en riktig mysfredag för snart ska jag åka hem till Elin med ett par kompisar. 
 

Classic fantastik.

 
Fredag, thank God! Veckorna går verkligen supersnabbt, känns som jag började skolan för en bara en vecka sen. Glad för att det är fredag är jag i alla fall! Har varit trött hela veckan för att jag har sovit dåligt. Planerna för helgen är att ta igen lite sömn, träffa mina goa bruda och träna. Kunde inte ha varit bättre helg känner jag! 

Antingen eller.

sommar eller vinter?

jeans eller klänning?

guld eller silver?

lakrits eller choklad?

morgon eller kväll?

pizza eller hamburgare?

sjunga eller dansa?

film eller bok?

julafton eller födelsedag?

svart eller vitt?

TV eller dator?

stad eller landet?

blond eller brunett

vanilj eller choklad

hund eller Katt

Rosa eller Lila

hockey eller Fotboll

bad eller Dusch

långt hår eller kort hår

lägenhet eller hus

skidsemester - solsemester

ring eller halsband

bil eller buss

nagellack eller läppstift

nyår eller Midsommar

plugga - Jobba

glass - godis

bio - teater

Desperate housewives - Sex & the city

kaffe - te

shoppa på nätet - shoppa i butik

förfest - efterfest

förrätt - efterrätt

kyckling - fisk

mjölk - vatten

skräckfilm - romantisk komedi

popcorn - chips

Drinkar - cider

frukt - grönsaker

brun utan sol - solarium

mössa - keps

familj - vänner

 

Ballare glassar får man leta efter.

 

11 September

Idag kombinerade jag Nike Air och Marlene Birger brallor, kan inte annat än att bli bra!


Darft Punk.

Sitter just nu på en samhällslektion och jobbar. Skolan slutar inte när jag kommer hem inte, har mycket läxor att göra. Annars är jag väldigt trött idag,får hoppas på att jag blir lite piggare tills ikväll för då ska jag på ett Powerskillspass på gymmet. Jag har aldrig varit på just det passet förrut så det ska bli kul att se hur det är! 
BTW tröjan! :O
Hörs senare, puss!
 

True that.

 

Upside down.

Har precis slutat, vi har verkligen så himla bra schema! Tänkte gå en runda i stan nu och leta efter en födelsedagspresent till mamma, får se om jag kollar lite annat smått och gott också;) När jag är klar ska jag åka till gymmet en stund! Ikväll ska jag och min syster passa våra småsyskon och bara mysa! Puss


Nr.29 Glasglow.

Ett nytt nagellack i en transparant silver/lilafärg. Nr.29 Glasglow.


Work that as.

 

Efter skolan stack jag direkt till gymmet där jag körde lite övningar i ungefär 40 min. Jag hade planerat att springa lite intervaller på löpbandet efter det, men alla band var upptagna.. Rastlös som man är så kunde jag inte vänta tills dem blev lediga. Cycklade därför hem och ställde cycklen och gick ut och sprang en runda istället. I regnet haha. Prövade förresten en Celisius för första gången idag. De ska tydligen ge bra energi innan man tränar, tror faktiskt att den kan ha hjälpt lite för jag höll på att somna i skolan, men var pigg när jag tränade! Jag drack den med Cola smak, smakade identiskt med Cola light, så den satt gött! -N


Ink me.

 
 
 
 Dagen jag fyller arton går mina ben direkt mot en tatueringsstudio. Ovan ser ni några av mina favoriter, men tatueringen som jag har tänkt göra först sparar jag för mig själv så länge, wink, wink! xox
 
 

Yes Danke.

Ett hopplock på saker jag är sugen på att köpa just nu. De blåa jeansen!!! De flesta sakerna kommer faktiskt från Zara så tänkte kika in där någon dag efter skolan nästa vecka. Lagom härligt att jag hittade 1500 kr också i en gammal spargris när jag rensade tidigare idag! 
 

Last Friday Night.

 

 

Bilder från i fredags! Amanda sminkade mina ögon i olika nyanser av brunt, ser nu att det inte alls syns på bilderna, men kan fråga om hon vill lägga om den en dag. Kul med lite variation också för jag bär nästan alltid samma standardsmink.

Idag har varit en riktig fixarsöndar. Vaknade tidigt och satte igång med lexor direkt och resterande delen av dagen har jag bara rensat hela mitt rum eftersom flyttlasset går snart. Hela två stora soppsäcka ska slängas, och det är bara prylar.. Garderoben rensade jag för någon vecka sen, och även där åkte mycket bort, har tänkt sälja en del saker också. Nu sitter jag bara och chillar, tänkte läsa lite i en bok som ska redovisas nästa vecka, sen vid fem- tiden tänkte jag sticka en stund till gymmet. Puss


Leopardcoat 1.O

//Coat-HM//Top-TopShop//Skirt-Topshop//Shoes-Vans//

Kom hem sent inatt efter en jättelyckad kväll där jag träffade massor av nya människor! Tog en rejäl sovmorgon vilket var välbehövligt höhö. Vi tolvtiden åkte hela familjen iväg för att titta på lite garderobslösningar, ska ju nämligen få en egen liten Walk-in-closet i den nya lägenheten, ihh, en dröm som går i uppfyllelse! När jag kom hem stack jag ut och sprang en runda. Var ett tag sedan jag sprang, med det var faktiskt förvånansvärt skönt? Nu ska jag snart äta och sen ska jag träffa Majis och bara ha en riktig slapp myskväll! Kram


Soft colours.

Har lång skoldag. Lagom härligt att jag vaknar upp med panik och tror att jag har försovit mig (vilket jag aldrig gör), blir panikkörd till skolan där jag får redan på att min första lektion är inställd... Så jäkla typiskt haha! Efter skolan ska jag åka hem med Amanda och därifrån sticker vi på fest ikväll! Kram så länge!
 
 

Now's the time!

Efter ett helt sommarlov där man har sluppit rutiner och måsten (vilket vi har varit värda), så känner jag att det är god tid att ta tag i träningen igen! Tips för att komma igång med träningen:
 
- Sätt upp ett träningsschema för veckan som du SKA följa. Allt handlar om planering och prioritering, att säga att man inte har tid är en lögn och den ända personen som drabbas är du;) För mig som har tränat mycket förrut är målet att träna tre till fyra gånger i veckan.
 
- Sätt upp ett mål! Att slå tiden på din joggingrunda, att orka spring lite längre, göra ett rep mer, träna en extra dag. Med ett mål blir det så mycket lättare att veta du siktar efter.
 
- Träna med andra! Gå långa promenader med kompisar, ta en joggingrunda eller ta ett pass på gymmet. Ni hinner umgås, snacka och dessutom peppa varandra. Detta gör träningen så mycket roligare och enklare!
 
- Köp nya träningskläder! Här är jag själv jättedålig och använder bara mina stora gamla handbollströjor, men det trivs jag i och därför ska jag köra på det! Köp något som gör att du känner dig bekväm och inte hindrar dig från att köra på.
 
Drick vatten! En av de vikigaste punkterna som jag försöker att bli mycket bättre på. Vatten förhindrar huvudvär (vilket jag lider av ofta) och är skönhetstipset nr 1.
 
-Belöning. Unna dig själv något du har velat ha länge när du har klarat av att hålla schemat hela veckan. Belöningen kan vara allt från den nya jackan du har velat ha länge, till ett gott choklad, bio mm.
 
 
 

Fluffy Pink

 

Precis hemkommen från kvällsbio med familjen, idag blev det filmen "Känn ingen sorg" baserad på Håkan Hellströms låtar. Härlig och riktigt bra film som jag verkligen rekomenderar alla att se. Nu väntar kudden, nu är det tid för mig att Nanna. Kram

 

 


Through my phone.

    

Mysigt kaffehäng med världens snyggaste Maja. Ett gott snacks, fruktsallad och cashew. Ett av många eftermiddagars väntan på tåget. En god lunch i stan med Klara och mamma.


Make me up.

        
                                      1.                                                                                       2.
STEG 1: SKULPTERA
Jag använder mig av två foundations. En som är aningen ljusare än min egen hudton och en som är rejält mycket mörkare i nyansen. Börja med att applicera den mörkare med en foundationpensel likt en 3:a i ansiktet (se bilden). Börja vid tiningen, ner under kindbenet för att avsluta under käken. Gör sedan samma sak med den ljusa fast i pannan, under ögonen och längst med käkbenet. Använd dig sedan av en tjockare rundborste och sudda ut linjerna. Avsluta med att fixera maken med ett transparent puder. Avsluta med ett brunpuder, exakt samma procedur som du applicerade den mörka foundationen.

STEG 2: FINISH OCH LYSTER
Förstärk kindbenen ytterligare genom att addera lyster. Jag använder mig av Nars Highlighter. Applicera produkten med en pensel på kindbenes högsta punkt, under ögonbrynet, längst näsbenet (för att ge en illusion av en rakare och smalare näsa), i mitten på pannan, i ögonvrån och mitt på hakan (se bilden). Fixera den krämiga highlightern med en highlighter i puderform. Detta gör att ljuset faller på dessa punkter. Perfekt om du har problemhy och vill rikta om fokus.

Hittade denna tutorial på Petras blogg och ska försöka mig på den en dag, har nämligen på senaste tiden blivit riktigt sugen på att skaffa mig en highlighter!  Kram 


 
 
 

Moon Boot.

Ni kanske kommer ihåg att jag syndade för ett par dagar sedan, och detta är det som gjorde mig knäsvag. Skrev om dem för ett tag sen och när jag då såg dem i affären på 20% kunde jag inte stå emot att köpa dem! Så nöjd, speciellt eftersom jag hade tyänkt köpa dem till fullpris men istället kunde spara några hundralappar. Skorna, eller rättare sagt "gipsen" som Matilda kallar dem, är jätte bekväma och koer att värma mina fötter många dagar i vinter! 

xox


Oh..

”Black is the absorption of all color and the absence of light. Black hides, while white brings to light. What black covers, white uncovers.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can anybody out there feel me?

 

MAN it's raining!

  

Sjukt blöt tjej påväg till tåget. Sjukt glad tjej som slutade 12.10. 


Now.

 
Måndag igen, hejhå! Sitter just nu på en religionlektion och lyssnar på en föreläsare, mycket intressant...nja. Våra två sista lektioner är inställda så har bara matte kvar sen och är hemma redan halv ett, ett! Då ska jag sova! Har sovit alldeles för lite denna helgen. Tänkte träna också och senare ikväll efter maten ska jag nog träffa tjejerna! 

Birthdaybrunch!