27/11

  
 
 
 
 
 
 
Mina senaste publiceringar på Tumblr: http://goimrad.tumblr.com/
 
Ber om ursäkt för att bilderna tillhörande de senaste inläggen har varit lite opersonliga, men har helt enkelt inte haft tid att varken fotografera eller redigera de få bilder som jag har tagit, men ska förbättra detta så fort jag kan ;) 
Nu har jag precis skrivit ett prov vilket kändes väldigt bra, i eftermiddag ska jag lämna in kläder till Stadsmissionen med min entreprenörsgrupp, och sen ikväll väntar restaurang och bio med familjen! 
Kram

26/11

Long time no see ladies! Har haft en soft med samtidigt produktiv dag hitills. Det är onsdag vilket betyder att jag endast har en lektion, nämligen engelska vilket börjar vid tre. Jag vaknade tidigt imorse (som vanligt) och har hunnit med ett möte på banken, läsa ett gäng sidor i en skolbok samt pluggat inför morgondagens prov (såklart har även lite slösurfande och tittande på serier också hunnits med ;). Nu ska jag snart dra mig mot skolan, efter den tänkte jag klämma in ett träningspass för att sedan fortsätta med plugg resten av kvällen! 
Pössar babes!
 

21/11

 
Friday wishes above!
ikväll åker läppstiftet på och vi slår klackarna i taket!

20/11

And the BITCH is back! - och ingen är gladare än jag! Verkligen älskade Rihanna på Instagram- sedan togs hon bort efter att ha anmälts som sexistisk när hon la upp en bild på när hon var toppless på ett tidningsomslag... Men nu mina vänner är hon äntligen tillbaka, och hon fortsätter att underhålla (och provisera med sina halvnakna, och gräsrökande bilder)!

LUJO.FUR

 
 
Ett nytt märke man bör uppmärksamma! Två unga danska brudar tartade LUJO.FUR för några veckor sedan och skapar alla snoddar och accesoarer själva. De har en instagram som jag rekomenderar den interesserade att följa, själv skulle jag mycket gärna vela ha en ljusblå i julklapp! 

19/11


En mysig bild från när min familj väckte mig ned finsång på min födelsedag. 
Dagens morgon känns tyvärr inte lika härlig, vaknade tidigt och var tvungen att gå upp ur det varma täcket för att lämna mina småsyskon på dagis... på min sovmorgon... Aja, ska i alla fall plugga lite nu innan jag ska träffa Maja på en kaffe om någon timme, sen vid tre ska jag på dagens enda lektion! 
Pöss


16/11.Två underbart härliga bilder från nerräkningsfesten i onsdags/torsdags! Kunde inte haft en bättre start på min födelsedag! Konstigare och bättre vänner får man leta efter, är så himla glad att jag har träffat er! <3

13/11

Och det är min födelsedag! Jag är äntligen 18!
Firade in min födelsedag på bästa sättet inatt med nedräkningsfest där temat va "Var är du om 15år"? Jag var brud och höll en Harry Stylesmask på en pinne, och om 15 år är jag alltså Harry Styles fru haha. Harrypinnen flög ganska snabbt och kvällen var urhärlig. Nedan ser ni en bild innan jag hade hunnit fixa hår och smink, men ni ser i alla fall delar av min utklädnad.

 

Idag har jag förberett kvällens efterätt. Som jag berättade i förra inlägget kommer det över folk ikväll för att vi ska fira min födelsedag med lite middag och så. Till efterätt har jag gjort dessa raw food bollarna, hälften är med kakao och resten är med kanel, kardemumma och vanilj, dem är verkligen supergoda!
 
 

12/11.

 
Tjenixen gorgeous peole!
Jag lever! Jag har precis skrivit ett kemiprov vilket är en av anledningarna till min frånvaro, plugget i skolan har tyvärr tagit över mitt liv på den senaste tiden... Men nu återstår endast en lektion och sen slutar jag. ikväll har vi nerräningsfest, det är bara 200 dagar till studenten jag kan äntlgen känna doften av frhet! Och firandet fortsätter hela veckan, imorgon fyller jag äntligen 18!! Lycka! En lunch är inbokad och på kvällen kommer lite släkt och vänner över på middag. För att göra dagen ytterligare lite mer underbar är vi dessutom lediga från skolan imorgon.
På fredag vankas det stor födelsedagsfest för mig med ett stort gäng underbara vänner, och om jag är taggad!
Pussar så hörs vi senare X

PRADA Resort 2015

 
 

6/11.

I fredags körde vi en helkväll/natt/morgon! Vi började först hos Matilda innan vi ett stort gäng drog över sundet till Köpenhamn! Sjukt kul kväll som måste göras om inom kort! 

Rome part 1.


 

 
 
 
 
Vill verkligen be om ursäkt för min frånvaro här på le blog... Men till min ursäkt hade jag faktist höstlov förra veckan vilket resulterade i att jag även tog en paus från bloggandet. Men helt slapp var jag inte, nä jag spenderade hela veckan i Rom, och vilket jag efter mitt besök där kunde konstatera att det var den varckraste stad som jag hitills har besökt (och då har jag endå rest en hel del). Ovan bjussar jag på ett urval av alla blder som jag tog under veckan, och mer får ni se lite senare!

iom precis hem från gymmet och nu väntar en efterlängtad dush! PÖss