24/10


Hur perfekt blev mitt ägg? ;)
God morgon alla fredagspeppa!! Idag är det sista dagen innan lovet börjar, kämpa! Haha! Jag har endast två lektioner som ska avklaras, varav uppsatsskrivande är en av dem... Men sen slutar jag redan kl elva! Då ska jag bara hem och kura mig själv, har haft ont i halsen hela veckan men imorse var det ännu värre, har även fått ont i öronen... Orkar inte bli sjuk nu innan Rom, har ett högskoleprov att skriva imorgon också. Aja får stanna hemma ikväll och försöka att bli frisk! 
Kram

23/10

 
 
 
 
 
 - Mariacarla Boscono -
// Photographed by Glen Luchford for Self Service Magazine FW13 //
 
Hur otroligt snygg är inte Boscono?! Älskar hennes androgyna utseende och brett isärsittande ögon, och hennes nattsvarta svall sa vi inte ens snacka om! När jag ser henne med denna styling inser jag att jag är i ett extremt behov av att shoppa lite (mycket) nytt!
 
Idag har jag hunnt skriva fjorton sidor som svar på ett filosofiprov (för hand...) och kom hem från solan för en halvtimme sedan. Har gett mig själv en timmes rast innan jag ska sätta tänderna i nästa uppgift, morgon väntar en engelsa Cambridge skrivning hehe!

18/10.

 

Gårdagen var lyckad och nu är Elin också 18 den lyckosen! Men snart är det min tur! ;) Har precis varit ute en sväng på stan och handlat lite smink, alla mina produkter har nämligen börjat ta slut://
Ikväll vankas det fest och om jag är taggad! 
Puss

17/10

 
 
 
 
 

 
 
¨´
 

16/10


Kände att det va dags för lite klädinspo såhär för att fira in fredagen! Bilden är lånad från Carolines blogg från Rodebjergs SS15 kollektion. Älskar den vita kjolen som även kan användas som klänning. Ryktet säger även att den kommer i svart hehe. 

Ikväll väntar födelsedagsfirande för Elin, wie! 
Puss

16/10.


Hallojsan snyggingar! Hade en lektion imorse sen fick vi hemuppgifter till nästa så jag passade på att gå hem (i ösregn...) och faktiskt plugga. Har två inlämningar till imorgon och nästa vecka ska vi inte ens snacka om. Har precis käkat lite lunch och ska snart tillbaka till skolan snart för två lektioner till innan jag ska vara hundvakt ikväll;) 

14/10.




Dagens helt ljuvliga lunch! 

Min sista lektion var inställd så slutade redan vid tolv. Gick hem och gjorde denna helt underbara lunch! Bananpankakor på ett ägg och en banan. Till det blandade jag två matskedar kvarg med en tesked jordnötssmör. Till sist strödde jag lite kokosflingor över hela kalaset! 
Så himla gott, ni måste prova! 

Nu ska jag plugga lite, sen vid fyra har jag körkektion och efter den väntar Body Pump! 

12/10.

 
En liten inblick i vad min vardag/helg genom mobilsnaps!
//Många kalla grupp uteträningar i mörkret, men ack så roliga//En fika med matilda när vi firade fredag//Alfred och Alma i ett nötskal, mina bebisar//I väntan på ett försenat tåg efter träningen//Klara var årets disko pingla//Gårdagens mysiga middag med Amanda på ett taco/tapas ställe i stan följt av en alldeles för läskig bio haha//

Imorgon börjar ännu en vecka, nu är det endast två kvar till höstlovet = ROM!!

10/10

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag njuter vi av att det är fredag.

8/10.

 

Hallu alla fina! Redan onsdag, säger det igen, men gud vad snabbt tiden går! Morgonen har varit effektiv och eftermiddagen och kvällen kommer att vara likaså. Tog tåget in åtta imorse för min första körlektion, det gick jättebra vilket var en lättnad, imorgon väntar ännu en. Efter det gick jag bort till Ankis butik och framkallade bilder till mitt fotoalbum. Gick och handlade lunch påvägen till gymmet som jag köttade på i drygt en timme och nu har jag precis kommit hem och ätit lunchen som jag hade köpt. Nu väntar plugg i massor tills klockan slår tre då dagens enda lektion börjar. Efter den ska jag hem och plugga ytterligare... för att sedan gå på ett pass ikväll med Mandis.
Phu, lång dag haha, men kul!

7/10.

Chanel hade som vanligt en av Fashionweeks mest uppmärksammaste visningar häromdagen. Kollektionen gick i olika tema, och personligen måste jag erkänna att vissa kreationer inte var speciellt impornerande. Något de alltid lyckas med är däremot deras klassiska dräkter samt stylingen.
 
 
Jag gillar verkligenskorna med strumporna på de tre looksen ovan, tycker även att sminkningen är grym. Av dessa tre föredrar jag absolut den första klänningen.
 
 
 
...och färgbomben fortsätter! Otroligt skicklig design, men tyvärr faller inte färgpaletten i min smak.
 
 
 
Och våra allas älskade ränder trippade äntligen ner för catwalken.
 
Älskar looken i mitten ovan som modellerna på samma bild bär (bruden till höger är vårt grannland Danmarks stolthet och syns överallt för tillfället, Caroline Brash). Kostymen är min favorit ur hela kollektionen, förutom looken ovan så synntes endast ett fåtal andra byxor i Chanels kollektion vilket jag personligen såg som en besvikelse, dock var det ganska väntat...
 
 
 
De sex looksen ovan var absolut mina favoriter! Enkel rak design och med snitt influerad av äldre design, i svart & vitt dessutom, mycket bättre än såhär blir det inte!
 
 
 
 
Sist men inte minst ingick såklart de klassiska dräkterna i kollektionen, vilket slår vilken look som helst. En dag ska jag äga en Chaneldräkt hehe.

4/10.





Har spenderat min lördag med att plugga, träna och genom att spatsera en runda på stan med Valle, Klara och min kära moder. Vi hann även klämma in en mysig lunch på Lite off på Davidhallstorg, absolut ett tips! Kom precis innanför dörren och sitter just nu och tar det lugnt med en kaffe, nöjd med den lyckade shoppingen! Ikväll vankas det middag borta! 
Puss



Prepare yourself...

 
 
 
 
Kika in här imorgon förmiddag för att få se mer än denna lilla sneek peek från vad Chanel levererar våren 15...
För egen del väntar en lugn fredagkväll som jag tyvärr måste spendera med att arbeta på en rapport... Men morgondagen blir desto roligare! Jag kommer att ha full rulle hela kvällen och dagen så en fredag hemma kanske inte blir så fel trots allt!
 

3/10




Yesterday var en lång dag med bra avslut. Idag är en kort dag som endast kan bli bra, det är fredag.

2/10

 
Ett urgosigt budgetfynd som mer än gärna hade fått tillhöra min garderob, men tyvärr är jag inne i en sparperiod...
 
Tjenixen snyggingar! Har precis slutat dagens första lektion men har fortfarande en lång skoldag framför mig... Tyvärr kommer jag att behöva fortsätta att plugga när jag kommer hem men jag glädjer mig åt att vi i alla fall ska äta en urgod middag ikväll, det är krabbdags hemma hos familjen Selén! NAM NAM
 

1/10



Phu vilken lång dag jag hade igår! Började tidigt, stack och fixade bilder till ett projekt på lunchen, hann in om körskolan och bokade lektioner, tillbaka till skolan och skrev prov i två timmar. Efter skolan bokstavligtalat sprang jag för att möta Amanda på en härlig fika. Därefter gick jag hem och för att laga mat sen checkade jag ut hehe. 

Idag är det redan onsdag och vi är inne på halva skolveckan! Herregud vad snabbt det går! Idag väntar träningar skola och plugg!