30/9

 
 
 
 
Glöm inte att kika in (och om du själv har Tumblr, följa) min Tumblr: http://goimrad.tumblr.com/ för att ta del av min inspirationsmapp!
 
30 september, hur hände detta? Imorgon går vi in i oktober, och därefter november, månaden då jag äntligen fyller myndig! Som jag längtar hehe. Men innan jag kan fira ska många prov göras varav ett av dem idag. I eftermiddag ska jag ta en mysig fika med kussen min, härligt!
Kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29/9.


Tjena snyggingar! Ny vecka = nya möjligheter... Skoja bara, så klämkäck är jag inte haha. Sitter i skrivande stund med massa historiaplugg framför mig som ska sitta imorgon, men jag känner faktiskt att jag kan det bra nu och passade därför på att kika in här! Efter skolan gick jag in om HM i stan och provade jackan ovan, jag älskade vetkligen materialet och färgen, men är sugen på en annan modell i år och därför blev det inget köp. 
Ikväll vankas det träning och idag är jag faktiskt riktigt sugen! Vi hörs senare, kram.

I have a dream...

 
I have a dream, and it's spelt: POCHETTE MÉTIS.
Herre min Gud (som jag inte tror på) vad underbar denna väska är. Längtan efter denna väska blir definitivt en motivation till att prestera.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

27/9.

 
 
 
 
 
 

26/9


HELG! Hur härligt?! Hade en kort skoldag följt av en fika med Matilda. Är hemma en kortis nu och bara tar det lugnt innan jag drar till Maja för att spendera natten där! 
Kramar så länge! 

LV.

 
Älskar stylingen i senaste Harper’s Bazaar Spain. LV är altid ett säkert kort.

Tattoos.

Day Off.

 
Hade en mysig start på dagen som spenderades med hela familjen som åt en frukost tillsammans, inte varje dag som det hinns med! Därefter övningskörde jag en runda med pappa vilket gick jättebra så det var skönt. Har studiedag och jag måste tyvärr göra exakt det som dagen är till för, nämligen plugga. För tt göra detta mycket roligare ska jag åka hem till Maja snart som ska göra mig sällskap! Kika in lite senare för att få se mina två tatueringar som jag inte har visat här på bloggen ännu!
Kram!Tom Wood Jewellery

Hur vackra är inte dessa ringar från Tom Wood? Hade mer än gärna låtit alla tre hamna i min smyckescollektion men tyvärr har jag som student inte drygt 10 000kr över som jag kan lägga på EN ring... Men drömma får man!

23/9

 
 
 
Hallojsan alla pigga hehe. Själv hoppade jag på bussen redan 07.18... Dock ska jag inte klaga, har nämligen endast en lektion idag då alla andra är inställda för läraren är borta. Tyvärr väntar en stor plugghög när jag kommer hem så helt ledig blir jag inte. Och på tal om tidiga morgonar, herregud vad kallt det är nu! Provade en av mammas vinterjackor igår som jag ska be att få låna någon dag;) 
 
Kramar så hörs vi senare! 

Another day.

Efter en underbart härlig kväll som inte slutade fören denna morgon, drar jag mig sakta upp för att göra något av även denna dag. Vid kl ett väntar en födelsedagslunch och sen ikväll tänkte jag försöka hinna med ett träningspass. Agerade fotograf under festen igår och lovar att bjussa på ett gäng bilder inom kort, men måste lägga över dem från kameran först. 

På tal om något helt annat så har jag snöat mig helt in på de snygga brallorna nedan. Har velat ha dem ett bra tag och det börjar klia rejält i fingrarna hehe. 
Rise and shine.


God morgon till alla tappra som redan har kommit upp. Snart väntar ett träningspass och därefter är det tillbaka hit till Höllviken för att fixa hela dagen. 

19 Sep.

 
 
Dagens måsten checkas av allt eftersom och nu står endast ett kvar. Ikväll förbereder vi för mammas fest som håller till imorgon, och njuter av den nöjda känslan man bara har på fredagar.

On it again.

Eftersom många av er fortfarande kikar in här dagligen plus att jag är sugen på att dela delar av min vardag samt av min överfulla inspomapp! Mycket har hänt sedan sist men jag tänkte inte gå längre bak i registret än från igår. Min kära moder fyllde 50 år vilket naturligtvis skulle firas, så ett restaurang besök på Johan P var givet.