7/10.

Chanel hade som vanligt en av Fashionweeks mest uppmärksammaste visningar häromdagen. Kollektionen gick i olika tema, och personligen måste jag erkänna att vissa kreationer inte var speciellt impornerande. Något de alltid lyckas med är däremot deras klassiska dräkter samt stylingen.
 
 
Jag gillar verkligenskorna med strumporna på de tre looksen ovan, tycker även att sminkningen är grym. Av dessa tre föredrar jag absolut den första klänningen.
 
 
 
...och färgbomben fortsätter! Otroligt skicklig design, men tyvärr faller inte färgpaletten i min smak.
 
 
 
Och våra allas älskade ränder trippade äntligen ner för catwalken.
 
Älskar looken i mitten ovan som modellerna på samma bild bär (bruden till höger är vårt grannland Danmarks stolthet och syns överallt för tillfället, Caroline Brash). Kostymen är min favorit ur hela kollektionen, förutom looken ovan så synntes endast ett fåtal andra byxor i Chanels kollektion vilket jag personligen såg som en besvikelse, dock var det ganska väntat...
 
 
 
De sex looksen ovan var absolut mina favoriter! Enkel rak design och med snitt influerad av äldre design, i svart & vitt dessutom, mycket bättre än såhär blir det inte!
 
 
 
 
Sist men inte minst ingick såklart de klassiska dräkterna i kollektionen, vilket slår vilken look som helst. En dag ska jag äga en Chaneldräkt hehe.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback