Luggen.

 
Idag bjussar jag på inspiration i forma av vackra Jane Birkin, bruden som gör mig sugen på att ta närmaste sax och kapa en ojämn lång lugg. 
 

Bistro Royal.

 
 
 
 
 
Vilken vacker plats jag besökte igår. På stationen har dem gjort vid den Kungliga väntsalen som stått stängd för allmänheten under en lång tid. Ljuvlig mat och ännu bättre sällskap var receptet för gårdagens lyckade kväll. Som pricet över i:et tassade jag ut på ballkongen när jag kom hem, kurade ihop mig i en filt och satt och pluggade i sommarkvällen, helt underbart! KramAmbition is the key to success.


Med motivation som pryder min datorskärm försöker jag genomlida någon timmes plugg till, för att sedan käka middag på restaurang för att fira planetens bästa mamma (i efterskott)!

Idag...

 
..äter vi vår frukost långsamt hela familjen, vi går vi en morgonprommenad, svettas i trädgårdens solstolar, och vi (jag) pluggar inför kommande veckas prov. Livet på en pinne. X

Latest obsession, spelled: Pernille Teisbaek.

    
 
 
Som bekant är jag inget fan av sommarkläder, gillar dem inte alls om jag ska vara ärlig. Föredrar styling med lager på lager villket är svårt att göra på sommaren på grund av värmen. Men danske Pernille blir min inspiration för kommande sommarutstyrslar. Hon lyckas dressa sig snyggt trots en hög temperatur, detta genom enkla siluetter som får min svarta favoritfärg att konkurera ut sommarens obligatoriska vita. 
 

Yellow Submarine.

 
 
 
 
I fredags hängde jag med pinglan ovan, snygg brud eller hur! Om knappt två veckor springer hon ut (avis) och vi passade på att prova mössan och jag dreglade över hennes outfit ovan (hon ska dock inte bära det på studenten). Hedda får stå för "dagens":
//Klänning-HM//Klackar-Zara//Skärp-Moschino//And I'm BACK!

Som ni kanske har märkt så har inläggen här på bloggen uteblivit på den senast tiden. Jag ska vara helt ärlig och erkänna att jag gav upp tanken på att forsätta med bloggen, livet har helt enkelt varit för stressigt på senaste tiden. Men nu kära vänner, är jag back in buissness! Som "första" inlägg bjussar jag på en hel drös inspriation till sommargarderoben (som för övrigt är årstiden jag gillar minst när det gäller kläder).